Dynamo - EindhovenDynamo_Eindhoven_2012.html
StardustersStardusters.html
Rock n Roll CircusRock_n_Roll_Circus.html
Rock n Roll Circus P79Rock_n_Roll_Circus_-_P79.html
Lenny KuhrLenny_Kuhr.html
Rock n Roll Circus - MaaspoortRock_n_Roll_Circus_-_Maaspoort.html
Altemont Live @ DynamoDynamo_Eindhoven_2013.html
Cajun Moon Festival 2013Cajun_Moon_festival.html
Grote Beek Pop  2013
Tribute To JJ CaleTribute_To_JJ_Cale.html
 

Home

Fresku


Splitlip

Spitlip bestaat uit vier mannen uit Eindhoven. De muziek kan omschreven worden als melodieuze rock. Toch met veel variatie in stijl. Soms strak, hard en gas erop, maar ook subtiel, improviserend en vernieuwend. Dit onderscheidt Spitlip van de rest. Spitlip is een echte liveband. Het is het podium waar hun muziek echt tot zijn recht komt.

GGzE presenteert Grote Beek Pop 2013. Iedereen is welkom. Het gratis popfestival vindt plaats op zondag 4 augustus aanstaande. Het programma is gevarieerd en voor elk wat wils. De eerste en tweede editie waren al een groot succes. Grote Beek Pop belooft dit jaar alleen nog maar groter, gezelliger en swingender te worden.

Grote smaakmakers op deze derde editie van het festival zijn de bands Bots, Rock ’n Roll Circus Rolling Stones Tribute Band. Daarnaast optredens van Skalala, Spitlip, entertainer Marlon Kicken en rapper Fresku. En ook de winnaar van GGzE’s got talent Dagmar en Anouar geven acte de présence. Kortom, een boeiend en spectaculair programma voor iedere muziekliefhebber.

Bewoners van het landgoed, familie, vrienden, omwonenden en alle andere belangstellenden zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom op Landgoed De Grote Beek aan Boschdijk 771 in Eindhoven.

Liza  -  Isis  - Anne

... en tot slot een foto van Wim Peeters van de band Skalala  ......

Cajun Moon Festival  2014Cajun_Moon_Festival_2014.html

Grote Beek Pop - Eindhoven - 2013